Oldal kiválasztása

Egyesületünk küldetése: 

“Olyan közösséget teremtünk, ahol tagjaink a sporton keresztül érik el a boldogságot.”

A tanfolyam célja: az, hogy tanuló a tanfolyam végére magabiztosan és megfelelő kompetenciával tudja edzeni és versenyre felkészíteni a rá bízott kezdő iskolás tánccsoportot.

Értékes végtermék: Olyan tanuló, aki a tanfolyamon megtanultakat érti és tudja használni. Egy gyerek csoportnak képes megtartani egy kezdő szintű képzés sorozatot a Prestige Dance standardjeinek megfelelően.

Útmutató A tanfolyam elméleti és gyakorlati részekből áll. Minden feladat egymásra épül. Ezért a leckéket csak sorrendben tudod megcsinálni. A leckék végén kérdések és feladatok fognak segíteni téged, hogy ellenőrizni tudd a tudásod. Amennyiben nem vagy biztos mindenben 100%-ban, ne haladj tovább, tanuld újra az anyagot. Amikor készen vagy az egy első leckével, küldd be ellenőrzésre. Ha megfelelőek voltak a válaszaid, akkor mehetsz tovább. Ha hiányosak, vagy rosszul választoltál, akkor újra kell tanulnod azt a leckét. A célunk az, hogy a tanfolyam végére elérd a kívánt eredményt.

Segítség: Ha bármilyen nehézségbe ütközöl a tanulás során, akkor fordulj az egyesült vezetőjéhez segítségért.

Fontos figyelmeztetés

A tanfolyam során ügyelj arra, hogy soha még véletlenül se menj tovább egy olyan szón, amelyet nem teljesen értesz. Egy személy csakis azért hagyja abba valaminek a tanulását, azért zavarodik össze, illetve azért válik képtelenné valaminek a megtanulására, mert továbbment egy olyan szót, amelyet nem értett meg. A zavar, illetve az anyag felfogására, vagy megtanulásra való képtelenség egy olyan szó UTÁN következik be, amelynek a személy nem határozta meg a jelentését, és amelyet nem érett meg.

Tapasztaltad már, hogy egy elolvasott oldal végéhez érve azt vetted észre, hogy fogalmad sincs róla, hogy mit olvastál? Nos, valahol korábban azon az oldalon átsiklottál egy szó fölött, amelynek nem tudtad a meghatározását, vagy helytelen meghatározást tudtál rá.

Ez az adat, hogy nem szabad továbbmenni egy olyan szón, amelynek nem ismerjük a jelentését, a tanulás egész témakörének a legfontosabb ténye. Minden tárgykörnek, amelyekhez hozzáfogtál, és aztán félbehagytad, megvoltak azok a szavai, amelyek meghatározásának nem néztél utána.

Ezért e tanfolyam anyagainak tanulmányozása során nagyon-nagyon vigyáz, hogy soha ne menjél tovább egy olyan szón, amelyet nem teljesen értesz. Ha az anyag zavarossá válik, vagy úgy tűnik, hogy nem érted, akkor röviddel az előtt lesz egy szó, amelyet nem érett meg. Ne haladj tovább, hanem térj vissza az ELÉ, ahol bajba jutottál, keresd meg a meg nem értett szót, és nézz utána a meghatározásának!

A képzés során folyamatosan fogsz haladni az anyagokon.  A kompetens edzői státusz eléréséhez nagyon fontos, hogy a tudásod ebben a témában maximális legyen, teljes magabiztossággal tudj edzést tartani és kezelni a különféle helyzeteket.. A leckék végén vizsgák fognak segíteni téged, hogy ellenőrizni tudd a tudásod. Amennyiben nem vagy biztos mindenben 100%-ban, ne haladj tovább, tanuld újra az anyagot.  

Jó tanulást kívánok, baráti üdvözlettel:

Leiner Andrea

ügyvezető

 

error: Content is protected !!