Oldal kiválasztása

Az edzői posztod

 

Az életben semmi sem állandó. Valami vagy javul, vagy rosszabbodik. Semmi sem stagnál.

Ilyen az ember munkahelye is, az egészégi állapota vagy akár a ruháinak, autójának állapota is.

 

Ha valaki felhagy valaminek a készítésével, nem vesz részt többé annak előállításában, akkor az többé nem létezik a számára.

 

Nézzünk egy példát: Egy embernek van egy állása. Dolgozik. Vagyis napokon, heteken és éveken át teremt egy állást. Amíg létrehozza az állását, az állás létezik. Aztán egy nap ráhagyja magát erre az állásra, magától értetődőnek veszi. Évek óta az ő állása, „megy az magától is.” Nem teremti többé. Nem fordít rá elég energiát, figyelmet. Majd az állása megszűnik létezni. És nincsen állása többé.

 

Ahhoz hogy valakinek az állása folyamatosan virágozzon, fejlődjön, egyre jobban menjen. Nagyon fontos, hogy teremteni kell azt. Azzal, hogy energiát tesz bele, képzi magát, fejlődik, újdonságokat visz a munkájába, kreatívan gondolkodik és ötletekkel áll elő a posztján… ezzel mind teremti az állását. Edzőnként ez nagyon fontos. Az edzői munka nem sablon munka, amit csak rutinból el lehet végezni. Figyelmet és energiát kell minden csoportra szánni. Amikor az edző automatikussá válik, nem foglalkozik a csoportjaival, akkor az elkezd hanyatlani, a statisztikák esni fognak, a gyerekek el fognak menni és megszűnik.

 

Folyamatosan teremtsd, kreáld az edzői posztodat!

 

error: Content is protected !!